Over ons - Partners

Welkom in onze webshop!

De opbrengst uit de verkoop van de artikelen uit onze winkel komt ten goede aan de opleiding van assistentiehonden. En wel via Stichting Bultersmekke Assistancedogs.

Natasja Koeckhoven publiceert kinderboek over assistentiehonden

Onlangs publiceerde Natasja Koeckhoven bij SAAM Uitgeverij een kinderboek over assistentiehonden met als titel 'Chrissy en de superhelden'. De auteur heeft een spierziekte en maakt gebruik van een assistentiehond. Het kleurrijke boekje is geschreven voor kinderen in de onderbouw van de basisschool en is voorzien van vrolijke tekeningen van illustrator Dick Heins. Heins is onder meer bekend van zijn illustraties op Van Haasteren puzzels en diverse strips zoals Bobo, Eppo en Suskeen Wiske. Klik daarvoor hier.

BMA-kleding

De BMA-kleding is beschikbaar in de huiskleuren van BMA: blauw en grijs. De kleding bestaat uit polo's en vesten. Op de rug prijkt het motto van BMA 'Samen het mogelijke mogelijk maken'. Een prachtige outfit voor cursisten en instructeurs. Zeker als je aan het trainen bent.

Klik voor het bestellen van kleding het betreffende kledingstuk aan of klik op Selecteer variant. Kies vervolgens de kleur en dan de maat. Geef het aantal op en klik op de knop Bestellen. Als bij de desbetreffende kleur geen maat staat vermeld, is het artikel met die maat uitverkocht.
De prijs zie je bij het kledingstuk staan. Deze is zonder verzendkosten. Verzending binnen Nederland kost tot maximaal 4 kledingstukken € 8,75 in totaal. Voor bestellingen van 5 tot en met 8 stuks bedragen de verzendkosten € 17,50 in totaal.
Je kunt via Ideal afrekenen als ‘Gast’. Afrekenen door in te loggen is nog niet mogelijk. De verkoopvoorwaarden kun je inzien bij het afrekenen. 

De prijzen van de overige artikelen zijn inclusief verzendkosten.

Publicaties

Chrissy en de superhelden

€ 24,45
Korting

Hond geeft leven

€ 18,45
Korting

Kleding

Vesten

Dames vest

€ 30,00
Korting

Heren vest

€ 30,00
Korting

Polo's

Heren polo

€ 17,50
Korting

Dames polo

€ 17,50
Korting

Speeltjes

Schaap - BultieMieke

€ 16,95
Korting

Paard - BultieMieke

€ 16,95
Korting

Olifant - BultieMieke

€ 16,95
Korting