Over ons - Ambassadeurs

Bultersmekke Assistancedogs is een aantal ambassadeurs rijk. Ambassadeurs zijn gebruikers van een assistentiehond opgeleid door BMA. Zij zetten zich in om de bekendheid te helpen vergroten met het programma van BMA. Dat gaat via media-optredens, lezingen, workshops, gastlessen en demonstraties. Daarnaast ondersteunen zij acties ten behoeve van de bekostiging van de opleiding van assistentiehonden.

Voor contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Ik ben Helma Verhoeven Jacobs en ik ben 55 jaar. Ik heb een assistentiehond/ epilepsiehond genaamd Tjarro. Hij is een Pyreneese herdershond. Tjarro is mijn tweede assistentiehond die opgeleid is bij BMA .


Graag stel ik me even voor. Ik ben Natasja Koeckhoven, 41 jaar, getrouwd met Edwin en heb twee kinderen, van 10 en 12 jaar. Ook heb ik al 13 jaar de ziekte van Pompe, een ongeneeslijke progressieve spierziekte.


Mijn naam is Mirjam Dijks en ben 38 jaar oud. Ik woon zelfstandig en ik heb een autisme spectrum stoornis. Ik vind het fantastisch om ambassadeur voor Bultersmekke Assistancedogs te mogen zijn.

Helemaal vanuit jullie gezellige buurland België, stellen we ons graag voor! Ikzelf, Deborah Wouters, vorm samen met mijn assistentiehond Loulou het perfecte team. Ik voel me super vereerd om Bultersmekke Assistancedogs te mogen vertegenwoordigen als allereerste Belgische ambassadrice! 

Samenwerken en leven met een assistentiehond is een verrijking van je leven. Mila heeft voor mij “deuren” geopend, die ik zonder haar waarschijnlijk nooit had geopend. Deze bijzondere band met je hond gun ik eenieder die het nodig heeft.

Mijn naam is Jonne Reinders en ik ben 21 jaar oud. Ik heb een assistentiehond genaamd Storm. Storm is een medium Australian Labradoodle van vier jaar oud.

Bij zijn afscheid als ambassadeur in 2018 is Jan Boerhoop benoemd tot de eerste ere-ambassadeur van Bultersmekke Assistancedogs. Jan is de grote man achter de start van de Nationale Doppenactie