Over ons - Stichtingsbestuur

Bultersmekke Assistancedogs is een aantal ambassadeurs rijk. Ambassadeurs zijn gebruikers van een assistentiehond opgeleid door BMA. Zij zetten zich in om de bekendheid te helpen vergroten met het programma van BMA. Dat gaat via media-optredens, lezingen, workshops, gastlessen en demonstraties. Daarnaast ondersteunen zij acties ten behoeve van de bekostiging van de opleiding van assistentiehonden.

Voor contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Graag stel ik me even voor. Ik ben Natasja Koeckhoven, 41 jaar, getrouwd met Edwin en heb twee kinderen, van 10 en 12 jaar. Ook heb ik al 13 jaar de ziekte van Pompe, een ongeneeslijke progressieve spierziekte.


Mijn naam is Mirjam Dijks en ben 38 jaar oud. Ik woon zelfstandig en ik heb een autisme spectrum stoornis. Ik vind het fantastisch om ambassadeur voor Bultersmekke Assistancedogs te mogen zijn.

Helemaal vanuit jullie gezellige buurland België, stellen we ons graag voor! Ikzelf, Deborah Wouters, vorm samen met mijn assistentiehond Loulou het perfecte team. Ik voel me super vereerd om Bultersmekke Assistancedogs te mogen vertegenwoordigen als allereerste Belgische ambassadrice! 

Samenwerken en leven met een assistentiehond is een verrijking van je leven. Mila heeft voor mij “deuren” geopend, die ik zonder haar waarschijnlijk nooit had geopend. Deze bijzondere band met je hond gun ik eenieder die het nodig heeft.

Mijn naam is Jonne Reinders en ik ben 21 jaar oud. Ik heb een assistentiehond genaamd Storm. Storm is een medium Australian Labradoodle van vier jaar oud.

Ik ben Maurice van den Hout, geboren in Vlaardingen op 23 oktober 1970. Ik was sinds 1972 woonachtig in Tilburg en woon vanaf 2002 samen met Corinne van den Hout-Rijvers in Oosterhout.

Mijn naam is Lisette de Klerk en naast mij op de foto zie je de ‘Grote Vriendelijk Reus’ Bono. Bono is een Leonberger. Als pup van acht weken kwam hij bij mij als een gewone huishond. En nu is hij mijn assistentiehond.

Bij zijn afscheid als ambassadeur in 2018 is Jan Boerhoop benoemd tot de eerste ere-ambassadeur van Bultersmekke Assistancedogs. Jan is de grote man achter de start van de Nationale Doppenactie

Bij haar afscheid als ambassadeur in 2022 is Helma Verhoeven benoemd tot ere-ambassadeur van BMA. Helma is de vrouw achter de Hellumstocht, de meerdaagse wandeltocht naar politiek Den Haag, die onder meer leidde tot de wettelijke verankering van het toegangsrecht van mensen met een assistentiehond tot alle publieke ruimten.


Bij haar afscheid als ambassadeur in 2022 is Mieke van den Doef benoemd tot ere-ambassadeur van Bultersmekke Assistancedogs.