Contact - Stichting

Stichting Bultersmekke is een aantal ambassadeurs rijk. Ambassadeurs zijn gebruikers van een assistentiehond opgeleid door Bultersmekke Assistancedogs. Zij zetten zich in om de bekendheid te helpen vergroten met het programma van Bultersmekke. Dat gaat via media-optredens, lezingen, workshops, gastlessen en demonstraties. Daarnaast ondersteunen zij acties ten behoeve van de bekostiging van de opleiding van assistentiehonden.

Voor contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Mijn naam is Mirjam Dijks en ben 38 jaar oud. Ik woon zelfstandig en ik heb een autisme spectrum stoornis. Ik vind het fantastisch om ambassadeur voor Bultersmekke Assistancedogs te mogen zijn.


Graag stel ik me even voor. Ik ben Natasja Koeckhoven, 41 jaar, getrouwd met Edwin en heb twee kinderen, van 10 en 12 jaar. Ook heb ik al 13 jaar de ziekte van Pompe, een ongeneeslijke progressieve spierziekte.


Ik ben Helma Verhoeven-Jacobs en ik heb een assistentie-hond, zowel ADL- als epilepsiehond genaamd Banios. Ik heb 2 verschillende bindweefsel aandoeningen, epilepsie en hartpatiënt, drie niet zichtbare aandoeningen dus. Banios en ik waren één van de eerste teams van Bultersmekke.


Ik ben Jan Boerhoop en Tess is mijn assistentie-hond. Ik ben bij 3 verschillende werkgevers werkzaam geweest. Ik heb zelfs 2 jaar in Zuid-Afrika gewerkt als heftruck monteur en heb daar in totaal 140.000 miles gereden. Je kan wel zeggen dat ik veel van het land heb gezien.


Mijn naam is Mieke van der Doef en ik ben geboren in 1961.
In 1998 heb ik mijn eerste huishond, een Golden Retriever van drie en half jaar, uit het asiel gehaald en daarmee was een hobby geboren.