Vier cursisten ontvingen hun diploma

28-05-2024

Onlangs hebben de cursisten Martine, Anne-Christa, Senn en Libby hun diploma in ontvangst mogen nemen. Allen hebben zij met succes het Teamcoachingsprogramma van BMA afgerond. Dat was dus reden voor een feestje.

Het was weer een geslaagde dag met een lach en een traan. Alle teams werden toegesproken door hun instructeur en hele bijzondere verhalen werden gedeeld. Uit de speeches kwam bij iedereen naar voren hoe hard ze hebben gewerkt en wat ze bereikt hebben. Ervaringen, aangeleerde vaardigheden, behaalde doelen en bovenal de samenwerking tussen cursist en hun hond werden openhartig gedeeld.

Een intens moment, waarbij duidelijk werd dat de paden die door eenieder zijn bewandeld, bestonden uit pieken en dalen. Maar die pieken dalen hebben er mede voor gezorgd dat zij een weg hebben gevonden, om samen met hun assistentiehond weer deel uit te maken van de samenleving. Met als resultaat: een maatje voor het leven en een internationaal gecertificeerde assistentiehond.

We willen de geslaagden ontzettend bedanken voor hun vertrouwen, hun harde werk en een gezellige middag. Nogmaals gefeliciteerd:

Martine met Boaz, begeleid door instructeur Ronald
Anne-Christa met May-Lee, begeleid door instructeur Joop
Senn met Nola, begeleid door instructeur Jessica
Libby met Yuna, begeleid door instructeur Jessica

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen