In gesprek met Assistance Dogs International

25-04-2024

Afgelopen week kwam Chris Diefenthaler, Executive Director van de Assistance Dogs International (ADI), over uit Amerika om kennis te maken met BMA. BMA is geaccrediteerd door de ADI, de mondiale autoriteit voor het opleiden van assistentiehonden.

Cursist Erik Nieuwenhuis met zijn assistentiehond in opleiding Bobbie en Erika, Pien en Marianne van BMA waren ruim twee uur met haar in gesprek over onze missie, de nieuwe ontwikkelingen en ons succesvolle teamcoachingsprogramma. Er werd veel informatie uitgewisseld en we kregen zelfs de uitnodiging om komend jaar op een groot symposium van de ADI te komen spreken over de Bultersmekke-methode.

De ADI-accreditatie houdt in dat ons teamcoachingsprogramma voldoet aan de door de ADI opgestelde internationale eisen omtrent (het opleiden) van assistentiehonden. Ook betekent het dat gecertificeerde assistentiehonden toegang hebben tot alle openbare ruimtes, het openbaar vervoer en in de regel tot de cabine van vliegtuigen. De ADI-accreditatie geldt voor een periode van vijf jaar daarna moeten leden opnieuw worden geaccrediteerd.

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen