Op 19 april en 10 mei ontvingen 9 geslaagde teams hun diploma!

17-05-2023

Van Dogcenter in Kerkwijk naar de Kynologenclub in Assen. Twee data, twee locaties, en bij elkaar ne geslaagde teams. Het waren mooie dagen met de eerste keer een diploma-uitreiking in Assen. Wat een fijne locatie, waar wij vaker diploma-uitreikingen zullen houden.

Dubbel feest dus! Na het welkom, luisterden we samen naar het lied dat BMA al 15 jaar lang graag met zich meedraagt: “Ik hou van mij”, van Harrie Jekkers. “Ik hou van mij, mezelf, gewoon zoals ik ben”.

Daarna kregen alle teams, onder het genot van een taartje, een hapje en een drankje, een mooie speech voorgedragen door hun instructeur. Hieruit kwam naar voren dat elk van hen een prachtige groei heeft doorgemaakt. Samen met hun fantastische en trouwe assistentiehonden. Geheel terecht dat alle honden aan het eind van de uitreikingen hun cadeautje open mochten maken en ook lekker met elkaar mochten rennen op het veld.

Wij feliciteren de geslaagde teams graag nogmaals: Iris & Bhodi, Jos & Iris, Sandra & Flux, Annyk & Balou, Jennfer & Buddy, Monique & Klaver, Team Senna, Sofie & Nala en Aukje & Indy. 

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen