Ervaringsverhaal: Jennifer en Thijs

09-08-2023

Thijs is nu een goede assistentiehond voor Jennifer, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Alhoewel Thijs zich als kleine pup al snel thuis voelde bij Jennifer, gooide hij tijdens de puberteit zijn gewicht én grote lijf in de strijd.

Hij was ondeugend bij het oprapen en aangeven van producten en had moeite met het ontmoeten van andere honden. Door Jennifer haar consequente sturing en begeleiding is Thijs uitgegroeid tot een grote, behulpzame lieverd.

Thijs heeft zich ontplooid als een geweldige assistentiehond. Hij helpt Jennifer op haar werk als pedagogisch medewerker, door haar jas uit te trekken en producten voor haar op te rapen. Hij signaleert ook als Jennifer te lang doorwerkt. Hierdoor houdt ze meer energie over om leuke dingen te doen. Thijs werkt ook als ondersteuning voor de kinderen, die kunnen bijvoorbeeld lekker naast hem liggen en zo meer en beter lezen.

Vertrouwd
In het dagelijks leven helpt Thijs Jennifer metverschillende dingen. Zo ondersteunt hij haar bij het terug in de kom zetten van haar schouder, maakt hij beheerst haar veter los en trekt hij haar schoen uit en geeft deze aan. Ook biedt hij ontspanning bij het in slaap vallen én bij het wakker worden, door op of naast Jennifer te gaan liggen. Hij zorgt voor meer lichaamsbeweging, wat een positieve invloed heeft op de gezondheid van Jennifer. Daarnaast is Thijs een grote emotionele steun en geeft haar een veilig en vertrouwd gevoel bij alles wat ze doet.

Thijs is, letterlijk en figuurlijk, haar grootste maatje. Samen één, want waar Jennifer is, is Thijs!

Wij wensen Jennifer en Thijs alle geluk met elkaar!

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen