Vier trotse geslaagde teams

07-11-2023

Bij een feestelijke bijeenkomst op 25 oktober in Woudenberg kwamen vier teams en hun instructeurs bijeen om te vieren dat het programma teamcoaching onlangs met succes was afgerond. Het was weer een geslaagde dag met een lach en een traan.

Alle teams werden toegesproken door hun instructeurs en hele bijzondere verhalen werden gedeeld. Uit de speeches kwam bij iedereen naar voren hoe hard ze hebben gewerkt en wat ze bereikt hebben. Met als resultaat: een internationaal gecertificeerde assistentiehond, die ze zelf onder begeleiding hebben opgeleid. Hulde!

Groei
Ieder team heeft een waardevolle en unieke samenwerking. De openhartige verhalen waren zeer indrukwekkend. Zo bestaan de vaardigheden, waarmee de hond de cursist kan ondersteunen bij eenieder uit andere onderdelen. En toch blijkt uit alle processen dat deze honden één belangrijk ding met elkaar gemeen hebben in wat zij de cursisten bieden: ‘er zijn!’ Na de speeches hebben we nog een borrelhapje gegeten en mochten de honden eindelijk hun cadeautje openen. Dit werd weer super ontvangen. Ook hebben we een prachtige groepsfoto gemaakt.

Een welverdiend diploma voor de teams: Ilze en Annie met instructeur Marjolein, Ellis en Storm met instructeur Irene, Manon en Geany met instructeur Joop en Channa en Saartje met instructeur Hilke.

Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige resultaten!

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen