De laatste drie geslaagde teams van 2023

09-01-2024

Op een koude dag afgelopen december ontvingen drie teams hun diploma, omdat ze geslaagd waren voor de teamtest. Zij waren de laatste teams van 2023 die hun diploma in ontvangst namen. Het was een mooie bijeenkomst met gezelligheid, hapjes en drankjes.

De trots straalde af van alle geslaagde cursisten. Ook hun honden lieten met veel kwispelende staarten (en nu en dan een beetje luidruchtig) duidelijk merken hoe tevreden ze waren over de prestaties van hun baasjes - én van zichzelf natuurlijk.

Persoonlijke groei
De cursisten werden toegesproken door hun instructeur. En één cursist werd ook toegesproken door Stichting De Hond Kan De Was Doen, omdat dat team door hen is bekostigd. Zonder uitzondering hadden ze om hun doel te bereiken een flinke weg afgelegd, met de nodige hobbels. Samen met hun hond hebben ze tegenslagen overwonnen en doelen bereikt, die ze misschien niet voor mogelijk hielden. De cursisten hebben een persoonlijke groei doorgemaakt en hun eigen assistentiehond opgeleid. De honden waren met hun toewijding hierbij een grote steun. Als dank voor hun inzet kregen alle honden een leuk én lekker cadeautje.

Het is zo bijzonder om te zien wat het effect kan zijn van een assistentiehond. Zo speelt een stuk zelfstandigheid (terug)krijgen een grote rol in ons teamcoachingsprogramma.

Nogmaals van harte gefeliciteerd voor de geslaagde teams:

Jamie & Easy, Marlies & Roxy en Joyce & Guusje

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen