Zes geslaagde teams ontvingen hun diploma

20-02-2024

De eerste diploma-uitreiking van 2024 is een feit. Zes teams hebben onlangs hun diploma in ontvangst mogen nemen. Allen hebben zij met succes het teamcoachingsprogramma van BMA afgerond. Dat was dus reden voor een feestje.

Naast het diploma ontvingen alle geslaagden iets voor de hond. Tijdens de bijeenkomst werd ieder team toegesproken door de eigen instructeur, waarbij indrukwekkende verhalen over het proces van de teams ten gehore werden gebracht. Ervaringen, aangeleerde vaardigheden, behaalde doelen en bovenal de samenwerking tussen cursist en hun hond werden openhartig gedeeld. Een intens moment, waarbij duidelijk werd dat de paden die door eenieder zijn bewandeld, bestonden uit pieken en dalen die er mede voor hebben gezorgd dat zij een weg hebben gevonden om samen met hun assistentiehond weer deel uit te maken van de samenleving.

De geslaagden hebben nu een internationaal gecertificeerde assistentiehond! Nogmaals van harte gefeliciteerd: Mik met Ezra (rechtsboven), Mariëtte met Loulou (rechtsmidden), Gina met Benthe (linksmidden), Marit met Flip (linksonder) en Lisa met Loki (rechtsonder)

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen