Ervaringsverhaal: Merel en Fien

26-10-2023

Door verschillende lichamelijke en psychische problemen was Merel erg onzeker en angstig geworden. De drempel om daarbij hulp te vragen was echter nog erg hoog. Merel’s wereld was naast familie en hulpverlening erg klein geworden. Maar toen kwam Fien, een grote blonde Labradoodle.

Fien was een sociale, jonge spring in ‘t veld die enthousiast de buitenwereld in wilde. Dat was een hele uitdaging voor Merel want oh jee, dan moest ze mee. Waar de angst en neiging om te vermijden streden met haar perfectionisme, vond ze toch steeds weer de moed om de stap naar de buitenwereld samen met Fien aan te gaan.

Uitdaging
Waar dit team graag veel en snel wil (en soms ook zeker kan), was de uitdaging om vanuit rust en verbinding te leren werken en ontspannen. Merel wist zichzelf steeds te motiveren om de moed te vinden de uitdagingen die ze zichzelf stelde aan te gaan.

Baan
Via vrijwilligerswerk heeft Merel inmiddels een baan gevonden. Daarnaast is er weer ruimte om zelf, natuurlijk samen met Fien, leuke dingen dingen te doen. Zelfs shoppen is op goede dagen haalbaar.

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen