Feest: 10 geslaagde teams

03-02-2017

Uit alle hoeken van het land, van Groningen tot Zuid-Limburg kwamen teams met hun familieleden en vrienden naar de diploma-uitreiking van Bultersmekke Assistancedogs in Kerkwijk.

Trots omdat het hen allemaal weer gelukt is het diploma te behalen. Onder begeleiding van de instructeur is hard gewerkt aan de opleiding van hun hond tot gecertificeerde assistentiehond. Op 2 februari waren velen van hen in Dogcenter in Kerkwijk bijeen om het behaalde diploma feestelijk in ontvangst te nemen.

Toespraken
Iedere cursist werd persoonlijk toegesproken door de begeleidende instructeur. De verhalen maken altijd weer duidelijk hoe ingrijpend de komst van de assistentiehond in ieders leven is. De opleiding vraagt energie en doorzettingsvermogen maar het resultaat is dan ook geweldig. Fysieke en mentale beperkingen worden door de assistentiehond voor een belangrijk deel opgevangen. Het lukt cursisten daarom dan ook veel beter om zelfstandig en op een prettige manier mee te kunnen doen in het dagelijks leven.

De trotse diplomabezitters: Rianne van Tongeren met Basel; Hessel Schouten met Kyo; Fenke Lakwijk met Max; Iris Frenaij met Sandy; Lilian Nijs met Dex; Piroska Rácz met Franka, Lianne Westra met Sunny, Jasper van der Aa met Sproet, Angelika Gerkamp met Sanuk en Aura Reingoud met Aki.

Foto
vlnr: Rianne van Tongeren met Basel; Hessel Schouten met Kyo; Fenke Lakwijk met Max; 
Iris Frenaij met Sandy; Lilian Nijs met Dex; Piroska Rácz met Franka, Lianne Westra met Sunny​ en de instructeurs Joop Mekke, Frijke Dijkstra, Miriam Beckers en Erika Bulters

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen