Nijmeegse Vierdaagse lopen voor PTSS assistentiehonden

08-06-2017

De vijftienjarige Bruno en zijn moeder Monique lopende Vierdaagse in Nijmegen. En niet zomaar. Zij willen tegelijkertijd geld ophalen voor de opleiding van PTSS-assistentiehonden. Zij laten zich sponsoren voor Stichting Bultersmekke. Nog voordat ze gestart zijn, is al een heel mooi bedrag opgehaald.

De 101ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse vindt plaats van 18 tot en met 21 juli. Het is voor deelnemers mogelijk om zich tijdens deze prachtige wandeltocht te laten sponsoren. Bruno en Monique Stienstra hebben bewust gekozen voor Bultersmekke.

Monique: ‘Ik ben goed bevriend met John Hubbers. Inmiddels heb ik gezien wat zijn assistentiehond Daan voor hem betekent. Heel veel. Hij heeft als PTSS-er zijn leven weer terug dankzij Daan. Ik zou willen dat er meer aandacht komt voor mensen met PTSS. Natuurlijk ook voor mensen met lichamelijke beperkingen, maar daar is meer bekend over. Met alle liefde lopen wij dit jaar de Vierdaagse voor Bultersmekke. Vooral omdat ik mee heb gekregen hoe anders en persoonlijker Bultersmekke werkt. Ik loop samen met Bruno, mijn zoon van 15. Ook hij ziet wat Daan voor John betekent. En ik vind het zo mooi dat hij dat nu al mee krijgt.’

De actie van Bruno en Monique is hier te volgen en te steunen.  De foto van Monique, Bruno, John en assistentiehond Daan is gemaakt door Ger Loeffen.

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen