Feest in Kerkwijk! Negen nieuwe geslaagde teams

01-12-2017

30 november in Kerkwijk. Een feestelijke diploma-uitreiking. Vergezeld door ouders, familie en vrienden namen zeven cursisten trots het certificaat in ontvangst. Bewijs van het succesvol afronden van het programma Teamcoaching bij Bultersmekke Assistancedogs. Grote klasse!

Het werd een feestelijk en ook een emotioneel samenzijn. Instructeurs schetsten in hun toespraken bijzondere momenten in het verloop van het programma. Tegenvallers, grote leermomenten, gekke voorvallen.

Cursisten vertelden hoe zij de periode hebben beleefd en bovenal wat hun assistentiehond voor hen betekent. Steeds kwam terug dat hun assistentiehond zorgt voor een grotere zelfstandigheid en zelfredzaamheid. En ook dat zij meer mee kunnen doen in de eigen omgeving.

Talenten
Extra bijzonder was de bijdrage van Noah. Zijn moeder Mariska vertaalde al het gesprokene voor hem in gebarentaal. En Noah reageerde in gebaren terug. Instructeurs ‘schepten op’ over talenten van hun cursisten: zich kwetsbaar durven opstellen, een enorm doorzettingsvermogen, het geven van lezingen en presentaties tot en met het maken van enorme bruidstaarten.

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen