Elf nieuwe trotse geslaagde teams. Gefeliciteerd

14-09-2018

13 September ontvingen Bultersmekke-cursisten uit handen van hun instructeur het diploma als bewijs van het behalen van de teamtest en daarmee van de certificering van hun assistentiehond. Figuurlijk en letterlijk een zonnige dag.

Bijzonder waren de toespraken van cursisten en instructeurs. Het leek wel te zijn afgesproken. Vrijwel iedereen benadrukte het werken vanuit rust. Essentieel voor een effectieve samenwerking met je assistentiehond.

Het was ook een emotionele diploma-uitreiking. Cursisten vertelden over waar ze vandaag kwamen en waar ze nu staan. Dat maakte heel veel indruk. Een van de cursisten zong haar hond toe, anderen vertelden hoe zij hun autonomie terugvonden door het werken met hun hond.

Foto
Op de groepsfoto vlnr:
Josseline Tolhoek met Bayko, instructeur Caroline Schröder, Jonne Aalders met Storm, Bianca Wiechers met Coco, instructeur Marieke de Haart, instructeur Joop Mekke, Hennie met Menko, instructeur Miriam Beckers, Dina Reuser met Wendie, instructeur Erika Bulters en Veronica van der Werf met Arie

Niet op de foto maar wel geslaagd: 
Casper Hillenius met Gijs, Racella Hazelaar met Otje, Syliva Weltevree met Quiandra,
Isabelle Zaal met Sophie en Claudia Kerkhof-Geluk met Pixie.

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen