Bultersmekke Assistancedogs vernieuwt logo op 1 december

20-11-2019

Het vertrouwde logo van Bultersmekke Assistancedogs ondergaat een lichte verandering. De afkorting van de naam van de organisatie - BMA - wordt op 1 december aan het logo toegevoegd.

De reden achter de verandering is tweeërlei. Uit onderzoek is gebleken dat de naam Bultersmekke onder cursisten, instructeurs en vrijwilligers bijzonder dierbaar is. De verwijzing naar de oprichters van BMA is voor velen van grote waarde. Uit het onderzoek van Utrechtse communicatiestudenten bleek eveneens dat de naam Bultersmekke Assistancedogs lastig te onthouden is voor mensen die voor het eerst met de organisatie kennismaken. De werknaam wordt daarom BMA. De verwachting is dat deze werknaam de communicatie in eerste contacten belangrijk vergemakkelijkt. In het logo blijft de naam Bultersmekke Assistancedogs gehandhaafd, niet in de laatste plaats vanwege het vertrouwde gevoel bij de organisatie. En natuurlijk om duidelijk te zijn: het gaat om de opleiding van assistentiehonden.

Groei
Een tweede reden is dat inmiddels een grote groep mensen betrokken is geraakt bij de uitvoering van de werkzaamheden van BMA. Het aantal instructeurs is verdrievoudigd en naar verwachting zal dat aantal volgend jaar weer toenemen. Daarnaast zijn er mensen actief geworden in de ondersteuning van allerlei werkzaamheden, professioneel en als vrijwilliger. De meer algemene werknaam BMA drukt de betrokkenheid uit van al die mensen die het werk nu helpen voortzetten waarmee Erika Bulters en Joop Mekke ruim elf jaar geleden zijn begonnen. 

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen