Negen BMA-teams ontvangen hun certificaat

11-12-2019

Het werd een mooie middag in Kerkwijk bij de diploma-uitreiking op 10 december. En met een grote variëteit aan geslaagde teams. Voor het eerst een cursist die de opleiding met zijn hond gestart was bij de voormalige stichting Signaalhond.

Jonge cursisten, een cursist die haar tweede assistentiehond opleidde nadat haar eerste assistentiehond met pensioen ging. Een veteraan en een cursist die eerder opleidster was van politiehonden.

Zelf je assistentiehond opleiden
Cursisten werden toegesproken door hun instructeur. Mooie verhalen over hoe de opleiding was verlopen en vooral over de grote waarde van de assistentiehond voor de cursist. Een aantal cursisten voerde ook het woord. Zelfs met een presentatie waarin het belang centraal stond van het zelf opleiden van je assistentiehond. Een prachtige middag.

groepsfoto1024
Op de foto vlnr:
Iris Hohmann en Koda, Joop Mekke (instructeur), Miriam Beckers (instructeur), Margriet Dijkstra en Misty, Nicolette Somsen (instructeur), Diego Ravel en Diggle, Erika Bulters (instructeur), Dianne Kik en Joyca, André van der Zwan en Skip, Sonja Vrolijk (instructeur signaalhonden), Caroline Schröder (instructeur), Jeoffrey Metz en King. Niet op de foto: Nic en Pippe, Marinda van Aardenne en Nova, Leanne van den Eijnde en Senna

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen