Ambassadeurs reiken knuffels uit aan welkome plekken

08-10-2020

Ambassadeurs van Bultersmekke Assistancedogs grijpen de Week van de toegankelijkheid aan om hun favoriete plekken in het zonnetje te zetten. Plekken waar hun assistentiehond, zoals het hoort, duidelijk welkom is.

De week is 'een mooie gelegenheid om uit te leggen hoe fijn het is om met je assistentiehond zorgeloos toegang te hebben tot bedrijven, instellingen, scholen, revalidatie centra, etc.' zeggen zij op de facebookpagina van BMA. De week is van 5 tot 9 oktober.

'Een aantal bedrijven/organisaties willen wij als BMA-ambassadeurs in het zonnetje zetten omdat zij het begrip toegankelijkheid net even een streepje extra geven. Wij weten ook dat dit nog niet voor alle bedrijven en organisaties telt', aldus de ambassadeurs.

Warm welkom
Zij vervolgen: 'In de Week van de toegankelijkheid zullen wij hier dan ook aandacht aan besteden door middel van verhalen op facebook te plaatsen waarin de toegankelijkheid voelt als een warm welkom. Dat verdient natuurlijk een bedankje. Wij reiken daarom een BultieMieke uit aan de bedrijven/organisaties die net even een stapje verder gaan in hun toegankelijkheid. Een echte knuffel geven kan in deze tijd even niet, daarom dubbel zo leuk dat de BultieMieke deze mensen wel een bedank knuffel kan geven.'

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen