Acht nieuwe teams geslaagd. Eindelijk weer uitreiking diploma's op locatie

18-09-2021

Na de succesvolle diploma-uitreikingen via Zoom van afgelopen jaar hebben wij vorige week, uiteraard op gepaste afstand, namelijk eindelijk weer diploma’s op locatie kunnen overhandigen. En wel aan zes fantastisch geslaagde teams. Twee geslaagde teams konden helaas niet aanwezig zijn.

Tijdens de uitreiking hebben de instructeurs hun speeches voorgedragen, waaruit bleek dat ieder team een waardevolle en unieke samenwerking heeft. De openhartige verhalen waren zeer indrukwekkend. Zo bestaan de vaardigheden waarmee de hond de cursist kan ondersteunen bij eenieder uit andere onderdelen. En toch blijkt uit alle programma's dat deze honden één belangrijk ding met elkaar gemeen hebben in wat zij de cursisten bieden: ‘er zijn!’ Door het teamcoachingsprogramma en de aanwezigheid van hun assistentiehond hebben de geslaagden op hun eigen manier weer stappen kunnen zetten in de maatschappij.

Van harte gefeliciteerd
Een welverdiend diploma voor de teams: Maxine van Zijl en Puk met instructeur Nicolette Somsen, Milan Weyers en Finn met instructeur Miriam Beckers, Leona Timmers en Inty met instructeur Ronald, Linda Metz en Arran met instructeur Melanie Boom, Maxime van Dijk en Pongo met instructeur Megin Mastenbroek, en Dominique Middeldorp en Buddy met instructeur Sofie Mekke. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige resultaten!

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen