Vier geslaagde teams ontvangen hun diploma via Zoom

05-10-2021

Vier teams hebben vorige week hun diploma in ontvangst mogen nemen. Ze hebben allemaal met succes het teamcoachingsprogramma van BMA afgerond. En dit is reden voor een feestje. En in dit geval een online feestje omdat deze geslaagden gekozen hebben om de diploma-uitreiking via Zoom te doen.

Tijdens deze bijeenkomst werd ieder team toegesproken door de eigen instructeur en werden er verhalen gedeeld. Er waren ups en downs tijdens dit proces, maar vooral was iedereen blij met het behalen van het felbegeerde diploma. Naast dit diploma ontvingen alle geslaagden iets lekkers voor de hond en natuurlijk hoorde daar ook een fantastische afstudeerhoed bij. En deze werd met trots gedragen door iedereen!

Iedereen is het er mee eens dat een online diploma-uitreiking een perfect alternatief is voor diegene die geen goed vervoer heeft of het niet prettig vindt om in een drukke omgeving te zijn. Namens BMA willen we iedereen nogmaals feliciteren met deze mijlpaal. Je bent nu in het bezit van een internationaal gecertificeerde assistentiehond en dat is iets om trots op te zijn!

Van harte gefeliciteerd Kristel Krebbeks en Zam (Judith Vermeulen), Merel Bos en Tasha (Megin Mastenbroek), Julie Sagaert en Pepsi (Caroline Schöder) en Natasja van Geemen en Mika (Mirjam Swijnenburg)

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen