Dankwoord van Erika en Joop

20-12-2023

Met het einde van het jaar in zicht en de kerstverlichting die onze huizen versiert, willen Erika en Joop graag een moment nemen om samen met jullie terug te kijken op het afgelopen jaar.

Ze richten een aantal woorden van dank aan iedereen die aan BMA het afgelopen jaar op welke manier dan ook heeft bijgedragen. Samen hebben we niet alleen grip gehouden op de koers van onze organisatie, maar hebben we ook begrip getoond voor elkaars functies en bijdragen. Deze samenwerking heeft ons sterker gemaakt en onze banden verdiept.

"In deze feestelijke periode willen we een ieder van ons team prijzen voor de veerkracht, creativiteit en vastberadenheid die we hebben laten zien. Het was een jaar van groei en leren, en we zijn trots op wat we samen hebben bereikt. We willen graag een moment nemen om samen terug te blikken op enkele hoogtepunten en ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Het is inspirerend om te zien hoe ons gezamenlijke harde werk en toewijding tot prachtige resultaten hebben geleid alsook soms tot gemixte gevoelens.

Groei en ontwikkeling
Afgelopen jaar zijn 110 teams begonnen aan ons programma teamcoaching en daarmee aan hun reis met unieke doelen. Samen hebben we een omgeving gecreëerd waarin ze niet alleen kennis opdoen, maar ook de tools en het zelfvertrouwen verwerven om zelfstandig te kunnen zijn en hun eigen weg te banen. Met vreugde delen we het nieuws dat dit jaar ruim 60 teams met glans hun diploma hebben behaald. Achter elk van deze diploma's schuilt een verhaal van teamwork, zorg en samenwerking. Zowel de startende teams als de geslaagde teams vormen een ongelooflijke prestatie en een bewijs van onze gezamenlijke betrokkenheid voor groei en ontwikkeling. Dank aan alle teams voor het vertrouwen!

Instructeurs
Het voortdurend groeiende aantal cursisten maakte het nodig het team van instructeurs weer verder uit te breiden. Daarom is in april voor het vijfde jaar de Opleiding Instructeur Teamcoaching van start gegaan. Deze keer met tien kandidaten, waarvan twee mensen uit Vlaanderen. En daarmee wordt de instructeurspool uitgebreid naar 46. We willen onze oprechte dank naar jullie, onze instructeurs, uitspreken voor jullie betrokkenheid en toewijding.

Bedanken
We willen iedereen bedanken voor de toewijding, passie en inzet die jullie hebben getoond. Elke cursist die we hebben begeleid, vertegenwoordigt een verhaal van groei en empowerment. Samen hebben we een impact gemaakt, niet alleen op individuen maar ook op gemeenschappen en de maatschappij als geheel. Laten we trots zijn op wat we hebben bereikt en gemotiveerd zijn om de komende jaren samen nog meer te bereiken!

Fijne feestdagen en voor 2024 van alles het allerbeste voor iedereen!"

Lieve groeten, Erika en Joop

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen