Webshop

Functie: penningmeester Stichting Bultersmekke Assistancedogs

"Trots ben ik om gevraagd te zijn om als lid van het bestuur een bijdrage te leveren aan deze unieke organisatie. Het ontstaan van Bultersmekke Assistancedogs en de forse groei laten duidelijk zien dat vele mensen geholpen zijn door de bijzondere wijze van omgaan met mens en dier." 

"Mijn eigen ervaringen met honden zijn niet zo talrijk te noemen, maar het zorgt er wel voor dat ik mij keer op keer verbaas over de zorg en liefde die een assistentiehond kan geven. De toekomstplannen van Bultersmekke Assistancedogs maken me enthousiast. Ik ben onwijs benieuwd naar het slagen van ons voornemen om meer mensen de kans te bieden hun eigen hond tot assistentiehond op te leiden.

Afgelopen zomer heb ik mijn studie internationale bedrijfskunde in Rotterdam afgerond. De komende jaren wil ik mij focussen op mijn eigen ontwikkeling door middel van een vervolgstudie én praktijkervaring. Dat ik als bestuurslid van Stichting Bultersmekke Assistancedogs tegelijkertijd kan bijdragen aan de groei in het aantal nieuwe cursisten èn veel kan leren, is voor mij persoonlijk fantastisch. Als jongste van het bestuursteam hoop ik een innovatieve en ‘jonge’ kijk te geven op zaken, en te helpen waarborgen dat cursist en assistentiehond te allen tijde centraal staan."