Over ons - Accreditatie

Het bestuur bestaat uit vier leden. Hieronder stellen de bestuursleden zich voor. 

"Ik ben onder de indruk van de methode van Bultersmekke en wat tot nu toe al bereikt is. Ambitieus en realistisch tegelijk, waarbij ze oog blijven houden voor de cursist en de hond.

"Ik ben trots dat ik gevraagd ben om als bestuurslid een bijdrage te leveren aan deze unieke organisatie. Het ontstaan van Bultersmekke Assistancedogs en de groei die het daarna heeft doorgemaakt, laten duidelijk zien dat vele mensen geholpen zijn door de bijzondere wijze waarop medewerkers van deze organisatie omgaan met mens en dier. 

"Mijn naam is Piet de Bekker. Ik ben een enthousiaste gezondheidseconoom, expert op het gebied van het zorgstelsel, en mede-oprichter van Zorgvuldig Advies. Wij begeven ons in een zorgstelsel dat steeds ontwikkelt.

"Ik ben Maren Schaatsbergen en enorm verheugd om onderdeel uit te maken van Bultersmekke Assistancedogs. Zelf heb ik een ontzettend leuke en ondeugende labrador, Bram, waarmee ik graag het strand of bos opzoek. 

Dagelijks aanspreekpunt voor de Stichting alsook coördinator doorontwikkeling van de Stichting.

Contactgevens
06 5536 4842 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.