Nieuwsbrief aanmelding


Bultersmekke Assistancedogs is specialist in teamcoaching. Mensen met een beperking die bij ons het teamcoachingsprogramma volgen noemen wij cursisten. Zij staan centraal in onze dienstverlening.

Uniek

Voor BMA zijn alle cursisten en hun honden uniek. Daarom is ons teamcoachingsprogramma voor elk team anders. Naast de basisvaardigheden die elke assistentiehond leert, vullen wij het programma, in overleg met de cursist, aan met vaardigheden die aansluiten op de beperking en behoeftes. Het programma houdt steeds rekening met de gezondheid en welzijn van cursist en hond.

Door het zelf opleiden van de assistentiehond in de thuissituatie ontstaat een hechte samenwerking tussen cursist en hond. De zelfredzaamheid van de cursist wordt daarmee vergroot en is een zelfstandiger en beter leven bereikbaar. 

Creatieve oplossingen

Wij kijken graag naar de mogelijkheden. Voor ons is het een uitdaging om samen met de cursist te kijken naar creatieve oplossingen. De intensieve relatie tussen instructeur en cursist alsook die tussen cursist en eigen hond zorgen ervoor dat het team gedurende de trainingsperiode steeds zelfstandiger en onafhankelijker wordt.

Wil je een team van BMA aan het werk zien? Klik dan hier om naar de pagina met filmpjes te gaan. 
Benieuwd naar onze instructeurs? Klik dan hier.