Webshop

Functie: Instructeur

Gekscherend zeg ik altijd dat ik geboren ben in de hondenmand. Samen leven en werken met honden doe ik al mijn hele leven. Mijn beste leraar daarin was en is mijn vader die heel actief en op zijn eigen manier vele honden getraind heeft op allerlei gebied.

Ik werd in de training altijd nauw betrokken en tijdens de urenlange wandelingen met mijn vader en onze honden heb ik goed leren kijken naar honden. Een betere stage kon ik me niet wensen!

Binnen mijn eigen leven ben ik nog steeds omringd door meerdere honden. Een leven zonder honden is voor mij ondenkbaar; mijn voorkeur ligt bij de poolhonden, terriërs en snauzers. Naast mijn middelbare opleiding en beroepsopleiding tot activiteitenbegeleidster ben ik me blijven bekwamen in de kynologie en heb daarin diverse vakdiploma’s behaald.

Het werken binnen de gezondheidszorg heb ik uiteindelijk ingeruild en ben ik mijn droom gaan volgen….., werken met honden en mensen.
Gestart met het opzetten van mijn eigen door de overheid erkende blindengeleidehondenschool, waarin ik als eerste in NL een hond getraind heb voor een persoon die zowel een visuele handicap heeft en daarnaast aangewezen is op een elektrische rolstoel. Ondertussen heb ik al meer dan 25 jaar professioneel ervaring in het trainen en begeleiden van onder meer blindengeleidehonden en honden voor mensen met een handicap en werk al een groot aantal jaren in opdracht van Bultersmekke Assistancedogs.