Over ons - Ons team

Functie: Instructeur

Het helpen, begeleiden en coachen van mensen heeft mij altijd heel erg aangesproken. Daarom was het afronden van mijn opleiding toegepaste psychologie een hele passende stap voor mij. 

Omdat het inzetten van honden op verschillende gebieden mij heel erg trok ben ik op zoek gegaan naar een passende stage. Deze heb ik destijds gevonden binnen BMA waar ik me vooral heb gericht op mensen met psychische problematiek. Na deze stage is het contact en de samenwerking met BMA en mij doorgegaan.

Als specialisatie ben ik vervolgens een aantal modules klinische psychologie op de Open Universiteit gaan doen. Om ook meer kennis te vergaren in de mogelijkheden om honden in te zetten binnen behandelingen met kinderen en adolescenten volgde ik ook nog bij MensenHond consultancy zowel de basis- als masteropleiding TopDog.

Zelf heb ik me altijd in een milieu met veel honden bevonden. Ook ben ik al lang actief binnen de ‘hondenwereld’. Wij hebben zelf twee hele lieve Bordercollies waarmee ik ook graag dingen onderneem zoals behendigheid. Honden kunnen mooie dingen teweeg brengen. Dat is iets wat ik al veel heb mogen aanschouwen en wat ik ook graag wil overdragen en verder brengen.