Webshop

Functie: Instructeur

Vanaf 1991 ben ik actief met het opvoeden en trainen van honden en het begeleiden van mensen die met hun honden aan het werk zijn. Dit heeft geresulteerd dat ik mijn eigen Gedragscentrum & Hondenschool heb onder mijn eigen naam.

Ik heb jarenlange ervaring als gedragstherapeut voor honden met een gedragsprobleem en de aan verwante hondenproblemen. Als gedragstherapeut werk ik voor Tinley en ik werk samen met het Dierenasiel De Swinge in Drachten.
Met twee van mijn labrador teefjes ben ik actief bij de Sophia Vereniging, het Snuffel College. Vanuit het Snuffel College geef je dan les aan kinderen van groep 1 en 2 van de basisschool. Hierin wordt kinderen geleerd verantwoord om te gaan met een hond. Vanuit de Sophia Vereniging voor het Snuffel College test ik de honden van eigenaren die het leuk lijken om met hun hond voor de klas te willen staan en kinderen uit te leggen hoe een hond te aaien.

Als instructeur heb ik al meerdere combinaties begeleid om hun hulphond op te leiden. Het is geweldig om te zien hoe mensen genieten van hun hond. Het samenwerken en het plezier van elkaar is een hoop waard. Ik waardeer het zeer dat ik een samenwerking met Bultersmekke Assistancedogs heb en geniet van elk contact mens en hond.