Webshop

Functie: Communicatieadviseur

Ik ben altijd een hondenmens geweest en van kinds af aan ben ik al bezig met schrijven. En ik doe graag werk waarmee ik de wereld een beetje beter kan maken.

In mijn functie als communicatieadviseur bij BMA komen al deze dingen bij elkaar en ik ben heel blij dat ik bij deze mooie organisatie ben komen werken. Ik heb Literatuurwetenschap gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en heb veel ervaring als journalist en redacteur. De afgelopen jaren heb ik onder meer ook gewerkt als inwerkcoach bij het COVID team van GGD Zeeland en als vrijwillig coördinator bij SchuldHulpMaatje.

Adoptiehond

Samen met mijn man, onze twee zoons en onze geweldige hond Lilo woon ik in Middelburg. Lilo is een adoptiehond uit Griekenland, die voor hij drie jaar geleden bij ons kwam al bij verschillende gezinnen in Nederland had gewoond. Steeds moest hij weer weg om redenen waar hij niets aan kon doen.

Bij ons heeft hij zijn echte thuis gevonden en is hij van een schuchter hondje dat bang was om alleen te zijn, veranderd in een stoere, actieve hond. Wij zeggen weleens voor de grap dat Lilo ook een halve hulphond is. Hij is troost, steun en toeverlaat voor ons alle vier als we er even doorheen zitten. Als één van de jongens verdrietig of boos is, zoeken ze Lilo op – of komt hij zelf. En als je een moeilijke dag hebt, is een middag met Lilo onder een dekentje op de bank het beste medicijn.