Webshop

Functie: Voorraadbeheer

Sinds voorjaar 2022 beheer ik de voorraad van de vele BMA-materialen en verzorg ik de verzending ervan. Denk daarbij aan dekjes en bandana’s, kleding, pasjes, folders, starterspakketten, publicaties en nog veel meer.

Ik vind dit fijn om te doen. Het geeft mij het gevoel weer mee te tellen. In juni 2019 maakten ik en mijn Leonberger Bono kennis met BMA als cursist. Aan een nare levensgeschiedenis heb ik CPTSS, een dissociatieve stoornis, en ‘stemmen horen’ overgehouden.

We groeiden verder

Door de trainingen en zelf steeds meer te oefenen, leerden wij beter begrijpen wat onze signalen naar elkaar toe betekenden. Er waren dieptepunten, maar was zeker vooruitgang. Dankzij het BMA-programma en mijn fantastische instructeur Judith. Mijn wereld werd groter, mooier, en fijner. In september 2020 behaalden Bono en ik de teamtest. En we groeiden verder. Begin 2021 kon ik zelfs stoppen met therapie en medicatie.

Graag wilde ik deze ervaringen delen met anderen. Niet alleen professionals, maar ook mensen die hier ook mee geholpen kunnen worden. Hoop geven. Er volgde interviews, gastlessen en presentaties. In december 2021 vroeg BMA mij om ambassadeur van BMA te worden Telkens is het spannend maar met mijn ‘Grote Vriendelijke Reus’ Bono naast mij durf ik het aan te gaan.

Met Bono naast me

Eerder had ik aangegeven ‘iets’ voor BMA te willen doen. Voorjaar 2022 vroeg Erika Bulters of ik het voorraadbeheer op mij zou willen nemen. Als vrijwilliger wil ik dat graag doen. Vanuit mijn eigen huisje, in mijn eigen tijd, met Bono naast me. Daar ben ik blij mee. Ik kan mezelf weer verantwoordelijk voelen voor een taak. Het voelt weer als meetellen in de ‘samenleving’. En bovenal is het heel leuk om het op deze manier te kunnen doen. Ik ben trots op mijn huisje annex BMA kantoor/winkel!

Wat ik jaren niet heb kunnen voelen: Ik mag er zijn! Samen met mijn ‘Grote Vriendelijke Reus’ Bono. Precies waar BMA voor staat: ‘Samen het mogelijke mogelijk maken’!