Nieuws & acties

Functie: Instructeur

Honden zijn altijd vanzelfsprekende maatjes in mijn leven geweest. Mijn prachtige field trial labrador heeft mij ooit laten inzien dat honden veel meer kunnen zijn dan dat.

Het vraagt alleen wel iets van ons als mens om zorgvuldig samen te werken met een hond. Zo werd ik getriggerd om mij steeds verder te verdiepen en te scholen in de altijd interessante mens-hond-relatie.

Zorg- en welzijnssector

Ik heb diverse opleidingen gedaan in het trainen, coachen en begeleiden van honden en mensen. Ik werk al een aantal jaar samen met mijn eigen gecertificeerde therapiehonden in dierondersteunde interventies in de zorg- en welzijnssector.
Mijn werkzame leven begon ooit in de internationale hotellerie. De mooie rol van moeder van twee zonen maakte dat ik er uiteindelijk voor koos om een ander pad in te slaan. Van daaruit ben ik jaren werkzaam geweest in de GZ en GGZ. Ik heb hier mooie projecten gedaan in communicatie en belevingsgerichte zorg.

Met heel mijn hoofd en hart

Het is mijn simpele overtuiging dat ieder mens een gelukkig, gebalanceerd en liefdevol leven nastreeft. We hebben hierin allemaal al een pad gelopen en ook steeds weer een weg in te gaan. Vooruit is niet altijd rechtdoor en dat vraagt soms behoorlijk wat van een mens. Het uitgangspunt van BMA is om samen het mogelijke mogelijk te maken met zorgvuldig oog voor het welzijn van mens en hond. Ik onderschrijf dat met heel mijn hoofd en hart en draag hier als instructeur dan ook heel graag mijn steentje aan bij.