Over ons - Ons team

Functie: Instructeur

Al 23 jaar ben ik op professionele wijze bezig met honden. Mijn functie als hondenverzorgster heb ik ruim 20 jaar mogen uitvoeren, ruim 15 jaar in een pension en 5 jaar bij Hulphond Nederland

Ik ben als praktijkmens aan de slag gegaan en in de loop van de jaren heb ik mij doorontwikkeld naar een goed opgeleide hondenprofessional. Het zaadje om met mensen en honden samen te gaan werken is rond 2014 geplant toen mijn eigen partner ziek werd en een hulphond nodig had.

Mens en professional

In 2018 ben ik mijn eigen onderneming Shuka coaching begonnen waarin ik niet alleen doorontwikkeld ben als hondenprofessional maar ook als (familie) ervaringsdeskundig professional, kynologische instructrice, dog assisted coach en ACT master.  

Als freelancer ben ik sinds kort ook aan de slag als instructeur teamcoaching bij Bultersmekke Assistancedogs. Een fantastische organisatie waar ik samen met bevlogen collega’s voor werk. Herstel en de visie om het mogelijke mogelijk te maken past heel goed bij mij als mens en professional.

.