Nieuwsbrief aanmelding

Functie: Instructeur

Sinds 2015 ben ik in de dierenartsenpraktijk aan het werk als paraveterinair dierenartsassistente. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden vind ik het mooi om bezig te zijn met het gedrag en opvoeding van honden.

Om deze reden ben ik in 2016 gestart met een opleiding tot kynologisch instructeur. En vervolgens in 2017 mijn eigen hondenschool begonnen. Hier geef ik puppy- en vervolgcursussen in kleine groepjes van maximaal vijf cursisten. Dit houdt het persoonlijk en gezellig. 

Door Mirjam, de fokker van mijn eigen hond Jans en die tevens ook voor BMA werkzaam is, werd ik gewezen op een nieuwe instructeursopleiding bij BMA. Ik was gelijk geïnteresseerd en erg enthousiast over de werkwijze van BMA. 

Voldoening, vertrouwen en een sterke band

Wat mij het meest intrigeerde, was dat de cursist zijn eigen assistentiehond opleidt. Dit kan zorgen voor voldoening, (zelf-)vertrouwen en een sterke band tussen cursist en hond. Gewéldig, ik besloot mij daarom direct aan te melden voor deze opleiding en heb in het voorjaar van 2022 mijn diploma mogen behalen.