Nieuws & acties - Nieuws

Functie: instructeur

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Sandra Zouteriks en woon met mijn man Edwin, dochter Britt, zoon Jesse en twee Berner Sennen honden Boaz & Kenzo in Vleuten. Van jongs af aan hebben wij een hond in ons gezin.

Toen ik op mezelf ging wonen kwam er al snel een eigen hond, een Berner Sennen. En nu ruim 25 jaar later ben ik nog steeds trotse eigenaar van twee geweldige Berners. Zowel privé als in mijn werk ervaar ik de toegevoegde waarde van een hond. Een hond verrijkt je leven. Hij kan troosten en ondersteunen waar nodig. Hij kan je zelfstandigheid en zelfredzaamheid enorm vergroten en je weer laten deelnemen aan de samenleving. Ik kan me een leven zonder hond niet voorstellen.

Kinderrevalidatie

Sinds 1996 ben ik werkzaam in de Kinderrevalidatie, waar ik nog steeds met veel plezier en enthousiasme werk. Daarnaast coach ik met inzet van mijn jongste Berner Kenzo kinderen en jongeren die problemen ervaren op het gebied van zelfvertrouwen, weerbaarheid, sociale vaardigheden of emotie regulatie. De kracht voor verandering zit in de samenwerking met de hond.

Mogelijkheden

In mijn werk ben ik gewend om te kijken naar de mogelijkheden en niet naar beperkingen of belemmeringen. Wat kan wel en hoe kunnen we dit samen bereiken? Het mogelijke mogelijk maken.
Dit is ook het uitgangspunt van BMA en sluit dus prachtig aan op mijn manier van werken. In 2021 ben ik gestart met de instructeursopleiding en kan met trots zeggen dat ik nu onderdeel uitmaak van het instructeursteam van BMA. Het mooie van dit werk is dat ieder team uniek is en zijn eigen uitdagingen kent. Graag ga ik samen met een cursist deze uitdaging aan, kijkend naar wat passend is bij de persoon, de hulpvraag en het team. Samen het mogelijke mogelijk maken! Ik kijk uit naar mooie samenwerkingen met cursisten en het team BMA.