Contact - Stichting

Functie: Instructeur

Sinds 2015 werk ik als instructeur voor BMA. Oorspronkelijk kom ik uit de zorgsector, waar ik onder andere heb gewerkt als leidinggevende van een psychologenorganisatie gericht op re-integratie van mensen met complexe psychische problematiek.

Ik ben ook meewerkend teamleider geweest in de gehandicapte zorg zowel op groepen als binnen de ambulante woonbegeleiding. Nadat ik zelf te maken kreeg met complexe psychische problematiek ben ik een periode gestopt met werken om me te kunnen richten op mijn herstel. Tijdens dit traject kwam ik in contact met Bultersmekke Assistancedogs (BMA) en met hun hulp heb ik mijn eigen hond opgeleid tot assistentiehond. Omdat ik zelf heb ervaren wat een hond kan betekenen ter ondersteuning van een therapieproces en het dagelijks leven ben ik mijzelf bij gaan scholen op het gebied van honden, sociaal leren, teamcoaching en zorgethiek.

Vanuit mijn eigen traject en een stage bij BMA ben ik vanuit de combinatie van mijn werkervaring, ervaringsdeskundigheid en voorgaande opleidingen begin 2016 als zzp-er begonnen. Ik train diverse teams van BMA en daarnaast geef ik privé les aan jongeren met een verstandelijke beperking in relatie met hun huishond. Ik heb zelf een Engelse Springer Spaniel en zij gaat regelmatig mee naar teamtrainingen waar dat kan en wenselijk is.