Home

Functie: Administratie

Al geruime tijd ben ik actief binnen Bultersmekke Assistancedogs. Vanaf mijn 14e doe ik af en toe werkzaamheden voor BMA en ga ik mee naar beurzen, waardoor ik op jonge leeftijd al veel leerde en kennis op heb gedaan over mens en hond. En sinds kort werk ik als administratief medewerkster binnen de groeiende organisatie.

Toen Joop Mekke en mijn moeder Erika Bulters in 2008 BMA opstartten, was ik nog erg jong, maar al snel kreeg ik de essentie van de organisatie mee: samen het mogelijke mogelijk maken.

Al snel had ik het gevoel in mijn moeders voetsporen te willen treden. Toch van thuis uit werd ik gestimuleerd dit te zien als ‘plan B’. Daarom ben ik eerst mijn passie voor muziek achterna gegaan. In 2018 ben ik dan ook de studie Muziekwetenschap begonnen aan de Universiteit van Amsterdam.

Ik ben nu, november 2020, 21 jaar en zit in het laatste jaar van mijn opleiding. Afgelopen jaren werd plan B wel steeds serieuzer voor mij. Doordat ik van huis uit opgegroeid en meegegroeid ben met BMA heb ik veel cursisten leren kennen en van dichtbij mogen zien wat honden voor hen kunnen betekenen. Dat blijft me intrigeren en laat me niet los. Als werkstudent ben ik nu administratief medewerkster bij BMA en na mijn studie wil ik graag doorgroeien in de organisatie.

Het vervult me met trots om te zien hoe Joop en Erika BMA hebben opgezet en hoe het zich verder ontwikkeld heeft afgelopen jaren. Fijn om de groei van dichtbij mee te mogen maken en om nu onderdeel te zijn van het team BMA.