Over ons - Ons team

Functie: trainee / instructeur

Al geruime tijd ben ik actief binnen Bultersmekke Assistancedogs. Vanaf mijn 14e doe ik af en toe werkzaamheden voor BMA waardoor ik op jonge leeftijd al veel leerde en kennis op heb gedaan over mens en hond. Sinds 2021 volg ik een traineeship binnen de groeiende organisatie en heb ik in 2022 de instructeursopleiding voltooid.

Toen Joop Mekke en mijn moeder Erika Bulters in 2008 BMA startten, was ik nog erg jong, maar al snel kreeg ik de essentie van de organisatie mee: samen het mogelijke mogelijk maken.

Plan B

Al snel had ik het gevoel in mijn moeders voetsporen te willen treden. Toch van thuis uit werd ik gestimuleerd dit te zien als ‘plan B’. Daarom ben ik eerst mijn passie voor muziek achterna gegaan. In 2021 heb ik dan ook de Bachelor of Arts voor de studie Muziekwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam mogen ontvangen.

Afgelopen jaren werd plan B wel steeds serieuzer voor mij. Doordat ik van huis uit opgegroeid en meegegroeid ben met BMA, heb ik veel cursisten leren kennen en van dichtbij mogen zien wat honden voor hen kunnen betekenen. Dat blijft me intrigeren en laat me niet los. Sinds het najaar van 2021 richt ik mij dus geheel op BMA.

Instructeursopleiding

Naast onze roedel van Ierse Wolfshonden, ben ik trotse eigenaar van mijn whippet Marie. Met haar heb ik de instructeursopleiding gedaan en het vak mij eigen gemaakt. Ook ga ik met Marie naar de Windhonden Renvereniging van Amsterdam (WRA). Ik ben daar vrijwilliger en begeleid daar mensen en hun honden bij het veilig en verantwoord uitoefenen van deze sport.

Het vervult me met trots om te zien hoe Joop en Erika BMA hebben opgezet en hoe het zich verder ontwikkeld heeft afgelopen jaren. Fijn om de groei van dichtbij mee te mogen maken en om onderdeel te zijn van het team BMA.