Nieuws & acties - Nieuws

Functie: Instructeur

Honden hebben altijd een rol gespeeld in mijn leven. De eerste hond in mijn jeugd was een Amerikaanse cockerspaniel. Ik zal hem nooit vergeten. Ik ben getrouwd, trotse moeder van drie kinderen, wij hebben twee honden en bij ons woont een pleegpup. 

Sinds 2016 zijn wij puppypleeggezin voor geleidehonden en hebben wij ieder jaar een pup opgevoed.
Van mijn passie voor honden en kinderen, en in het bijzonder hulphonden, wilde ik graag mijn werk maken. Naast het volgen van diverse opleidingen in de kynologie, waaronder kynologisch instructeur, heb ik de opleidingen Dog Assisted Interventions (DAI), kindercoach en angstcoach gevolgd. Samen met een van mijn honden vorm ik een gecertificeerd team en begeleid ik kinderen en volwassenen met angst voor honden. Ook geef ik workshops hondentaal op basisscholen.

Ik vind het heerlijk om met mijn honden te trainen en lange wandelingen te maken, maar ook om hersenwerk, speuren en detectie te doen.

In januari 2020 ben ik gestart met de instructeursopleiding van BMA. Tijdens deze unieke opleiding heb ik veel kennis over assistentiehonden opgedaan en mocht ik ervaren hoe het is om je eigen hond op te leiden tot assistentiehond. Met veel plezier coach ik nu cursisten om hun eigen hond op te leiden tot assistentiehond. Mensen in hun kracht zetten, dat is waar het om gaat. Ieder traject met een unieke mens-hond combinatie is weer anders. Dat maakt dit werk zo boeiend en afwisselend.  

Ik vind het een eer om deel uit te mogen maken van het team van Bultersmekke Assistancedogs.