Over ons - Ons team

Functie: Instructeur

Mijn naam is Laurens Wita. Al van jongs af aan heb ik een grote liefde voor de natuur en voor dieren. Ik ben altijd met honden opgegroeid en al een aantal jaren werkzaam in de ‘hondenwereld’.

Dit is allemaal begonnen met in eerste instantie het uitlaten en verzorgen van de hond van een mevrouw met een spierziekte. Toen haar hond overleed kwam mevrouw in aanmerking voor een hulphond. Er is gekozen voor een puppy die in de eigen thuissituatie opgeleid werd. Dit hele opleidingsproces heb ik mogen meemaken.

Door deze mooie ervaring is het balletje gaan rollen. Ik ben verschillende kynologische opleidingen gaan volgen en heb vervolgens als instructeur bij een hondenschool gewerkt.
In 2015 startte ik mijn eigen hondenuitlaatservice. Naast dat ik dagelijks met verschillende groepen honden op pad ben, ondersteun ik ook mensen bij het opvoeden van hun puppy en begeleid ik mensen bij het omgaan met probleemgedrag van hun hond.

In 2017 volgde ik met veel plezier de instructeursopleiding van Bultersmekke Assistancedogs. De werkwijze om ‘samen het mogelijke mogelijk te maken’ spreekt mij ontzettend aan. Het samenwerken en het meegroeien met een team geven mij veel voldoening en ik vind het mooi om mensen op deze manier te mogen begeleiden.

Als instructeur voor Bultersmekke Assistancedogs is de cirkel rond en ben ik uitgekomen waar het ooit allemaal mee begonnen is!