Donateur worden

Functie: Informatie

Mijn naam is Sonja Vrolijk. Vanaf april 2019 werk ik, samen met een aantal anderen, bij het Informatiepunt Bultersmekke Assistancedogs. Ik zal vooral in de ochtenduren helpen bij het beantwoorden van alle vragen die via de telefoon binnen komen.

Zelf ben ik getrouwd en heb twee zonen van 19 en 16 jaar. De jongste is meervoudig beperkt en mede daardoor ben ik goed op de hoogte van alles wat nodig is om dingen mogelijk te maken. Ruim 25 jaar geleden kwam de eerste hond in ons gezin. Een Engelse springer spaniĆ«l. Groot fan van dit ras en dus loopt op dit moment nummer vier rond. Zappa!

Kynologisch instructeur

Jarenlang heb ik gewerkt in de sales en in administratieve functies bij een uitgeverij in vaktijdschriften. Onder meer voor Support magazine, een lifestyleblad voor leven, wonen en werken met een lichamelijke beperking. Dit heb ik tot eind 2017 met veel plezier gedaan naast het werken met mens en hond.
Op dit moment werk ik alleen nog als zelfstandige. Ik ben kynologisch instructeur en gecertificeerd gedragstherapeut voor honden. Naast mijn praktijk, waarin alles wat met mens en hond te maken heeft voorbij komt, ben ik (mede)eigenaar van een hondenschool in Wassenaar.

Dus belt u met het informatiepunt van Bultersmekke Assistancedogs? Dan bestaat de kans dat u mij aan de lijn krijgt. Ik kijk ernaar uit!!