Nieuwsbrief aanmelding

Functie: Instructeur en medewerker informatiepunt/backoffice

Mijn naam is Sonja Vrolijk. Vanaf april 2019 werk ik, samen met een aantal anderen, bij het Informatiepunt Bultersmekke Assistancedogs. Ik help bij het beantwoorden van alle vragen die via de telefoon binnen komen. Daarnaast ben ik actief als instructeur.

Zelf heb ik al heel wat jaren één of meerdere Engelse Springer Spaniels. Op dit moment deelt Zappa mijn huis en werkplek.

Kynologisch instructeur

Ik ben al ruim 27 jaar werkzaam als kynologisch instructeur en daarnaast ook als gecertificeerd gedragstherapeut voor honden. Naast mijn praktijk, waarin alles wat met mens en hond te maken heeft voorbij komt, ben ik (mede)eigenaar van een hondenschool in Wassenaar.

In 2012 ben ik als instructeur gaan werken voor Stichting Signaalhond Nederland. Daar begeleidde ik mensen met een auditieve beperking bij het opleiden van hun eigen signaalhond. Begin 2019 is Stichting Signaalhond overgegaan naar Bultersmekke Assistancedogs. Heel fijn om te ervaren dat de teams zo welkom zijn! Ik zal voor een deel van deze teams, en hopelijk ook voor nieuwe teams, beschikbaar blijven als instructeur signaalhonden. Het afronden van de incompany opleiding van BMA tot instructeur assistentiehonden eind 2020 opende ook de weg naar het opleiden van meer teams.