Webshop

Functie: Instructeur

Ik heb 25 jaar bij de politie gewerkt, waarvan het grootste deel van de tijd bij de zedenpolitie. Daar werd ik veel geconfronteerd met de gevolgen van trauma voor slachtoffers en hun omgeving, maar ook voor de politiemensen die met heftige zaken geconfronteerd worden.

Ik ontdekte in mijn persoonlijke leven de betekenis en waarde van een hond bij de verwerking daarvan en besloot een aantal jaren geleden een professionele overstap te maken. Ik ben gestopt bij de politie en heb me verder bekwaamd in het coachen van kinderen, jongeren en volwassenen, samen met mijn hond. 
Ik verzorg cursussen en workshops over dit vakgebied en coach mensen individueel samen met mijn hond. Ik ben Topdog Trainer en Kinder- en jongerencoach en heb mijn eigen bedrijf opgezet, genaamd DogSense Coaching en Training. Met ingang van januari 2019 werk ik tevens als instructeur voor Bultersmekke Assistancedogs.

De som der delen

In de schaarse tijd die over blijft, verzorg ik met veel plezier op kleine schaal klankschaal-concerten, waarbij mensen met hun hond welkom zijn. Geregeld geef ik lezingen over mijn vroegere werk bij de zedenpolitie, mijn persoonlijke traumageschiedenis en het boek dat ik daarover geschreven heb ('De som der delen').
Ik heb mijn mooiste en meest intense lessen over mijn eigen honden geleerd in de moeilijkste momenten van mijn leven en heb daarmee aan den lijve ervaren wat een hond voor je kan betekenen. Ik draag dat graag uit aan anderen. Daarbij onderschrijf ik geheel en al de visie van Bultersmekke Assistancedogs: samen het mogelijke mogelijk maken.