Over ons - Ons team

Alles rondom het programma teamcoaching wordt uitgevoerd door het team verbonden aan het bedrijf Bultersmekke Assistancedogs. 

Bij Bultersmekke heb ik de algemene leiding over het bedrijf en plan, stuur en coördineer ik de operationele activiteiten van onze organisatie.

Daarnaast coach ik mensen in persoonlijke ontwikkeling op het vlak van gezondheid en/of het opleiden van hun eigen assistentiehond.

Binnen Bultersmekke houd ik me bezig met de organisatie van zaken die op opleidingsgebied van belang zijn.
Ik coach net als Erika mensen in de persoonlijke ontwikkeling en het opleiden van de eigen assistentiehond. Waarbij vooral van belang is de ‘hulpvraag’ die een cursist heeft en wat de hond daarbij kan betekenen.

Gekscherend zeg ik altijd dat ik geboren ben in de hondenmand. Samen leven en werken met honden doe ik al mijn hele leven. Mijn beste leraar daarin was en is mijn vader die heel actief en op zijn eigen manier vele honden getraind heeft op allerlei gebied.

Het helpen, begeleiden en coachen van mensen heeft mij altijd heel erg aangesproken. Daarom was het afronden van mijn opleiding toegepaste psychologie een hele passende stap voor mij. Omdat het inzetten van honden op verschillende gebieden mij heel erg trok ben ik op zoek gegaan naar een passende stage.

Mijn naam is Sandra Dekker en ik woon in Bloemendaal. Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik diverse management functies gehad: bij KLM, bij startups van VNU/HMG/PCM en Connexxion om tenslotte te eindigen bij American Express.

Als maatschappelijk werker en beeldend therapeut ben ik in verschillende settingen werkzaam geweest. In de loop van de jaren begon het verlangen te groeien dit werk te verbinden met mijn andere passie: het werken met dieren en met name honden.

Ik ben Anoesjka Dinnessen, getrouwd en moeder van twee kinderen. Al mijn hele leven ben ik opgegroeid met honden en hield me al op jonge leeftijd bezig met de opvoeding en training van onze huishonden.

In 1998 ben ik als gastgezin begonnen bij wat voorheen Eurodog was, later gefuseerd met Soho en Sam tot Hulphond Nederland. In deze periode is mijn passie voor cursisten en assistentiehonden begonnen.

Ik werk binnen Bultersmekke Assistancedogs nauw samen met Erika, Joop en Annemiek en ben het eerste aanspreekpunt aan de telefoon.

Met mijn kennis en ervaring als sociotherapeut en cognitief gedragstherapeutisch werker binnen de geestelijke gezondheidszorg richt ik mij op het verbeteren van het welzijn van mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Vanaf 1991 ben ik actief met het opvoeden en trainen van honden en het begeleiden van mensen die met hun honden aan het werk zijn. Dit heeft geresulteerd dat ik mijn eigen Gedragscentrum & Hondenschool heb onder mijn eigen naam.

Vanaf oktober 2017 ben ik aan de slag als officemanager bij Bultersmekke Assistancedogs. Dit betekent dat ik onder meer verantwoordelijk ben voor de administratie en beheren van de documentatie, dagelijkse correspondentie, webshop en het versturen van informatiepakketten en materialen voor cursisten.

Komend vanuit de wereld van re-integratie / revalidatie voelde ik me op een gegeven moment mijn eigen cliënt. En wel in die zin dat ik zoekend was in hetgeen ik echt graag wilde doen.

Mijn naam is Megin Mastenbroek en ik werk sinds 2015 als teamcoach voor Bultersmekke Assistancedogs. Oorspronkelijk kom ik uit de zorgsector, waar ik onder andere heb gewerkt als leidinggevende van een psychologenorganisatie gericht op re-integratie van mensen met complexe psychische problematiek.

Sinds najaar 2016 ben ik bij Bultersmekke Assistancedogs actief als kwartiermaker. Binnen Bultersmekke leeft sterk de ambitie om het voor veel meer mensen met beperkingen mogelijk te maken over een eigen assistentiehond te beschikken. Deze ambitie wil ik graag helpen verwezenlijken.

Na de Havo heb ik in 2004 de Hbo-V afgerond aan de Hogeschool Zeeland. Tijdens mijn studie en de jaren daarna heb ik met veel plezier als wijkverpleegkundige bij de thuiszorg gewerkt.

In 2005 startte ik met de opleiding Manager Dierverzorging. In 2009 ben ik gecertificeerd tot kynologisch instructeur.

Opgegroeid met honden - Boxers, Bernersennenhonden en Leonbergers - werd ik bij het uitzoeken van een pup in Zwitserland door de fokker op het spoor gezet van het inzetten van honden. Ik ben al vanaf 1994 werkzaam als logopediste voor kinderen en volwassenen met een beperking. Later ook als autisme consulent en contact coach.

In mijn leven spelen dieren een belangrijke rol. Van jongs af aan heb ik vele dierensoorten gehouden en ben ik al meerdere jaren vrijwilliger en bestuursvoorzitter van een kinderboerderij.

Na ruim 27 jaar in het bankwezen gewerkt te hebben kwam daar eind 2016 een einde aan door reorganisatie. Omdat ik dit langere tijd aan zag komen ben ik al eerder begonnen met omscholing om zo een nieuwe draai aan mijn leven te kunnen geven.

Mijn naam is Laurens Wita. Al van jongs af aan heb ik een grote liefde voor de natuur en voor dieren. Ik ben altijd met honden opgegroeid en al een aantal jaren werkzaam in de ‘hondenwereld’.