Nieuwsbrief aanmelding

Alles rondom de uitvoering van het programma teamcoaching wordt verzorgd door het team verbonden aan het bedrijf Bultersmekke Assistancedogs. 

Ik draag zorg voor de algemene leiding over het bedrijf BMA en plan, stuur en coördineer de operationele activiteiten van onze organisatie. Daarnaast begeleid ik als instructeur mensen bij het opleiden van hun eigen assistentiehond.

Binnen BMA houd ik me bezig met de opleiding van nieuwe instructeurs en begeleid ik mensen bij het opleiden van de eigen assistentiehond. De ‘hulpvraag’ van de cursist staat centraal en wat de hond daarbij kan betekenen.

Gekscherend zeg ik altijd dat ik geboren ben in de hondenmand. Samen leven en werken met honden doe ik al mijn hele leven. Mijn beste leraar daarin was en is mijn vader die heel actief en op zijn eigen manier vele honden getraind heeft op allerlei gebied.

Het helpen, begeleiden en coachen van mensen heeft mij altijd heel erg aangesproken. Daarom was het afronden van mijn opleiding toegepaste psychologie een hele passende stap voor mij. 

Mijn leven met een hond was toen mijn vader voor ons gezin een cocker spaniël ging kopen en met een dalmatiër thuiskwam. Dat ras is nooit meer weggegaan, na deze eerste Dalmatische hond volgde er nog zeven…..

Mijn werkgever, Defensie, bood mij de kans om de instructeursopleiding bij Bultersmekke Assistancedogs te volgen. Wat is er nu mooier dan de liefde voor honden en het instructeursvak te combineren?

Als maatschappelijk werker en beeldend therapeut ben ik in verschillende settingen werkzaam geweest. In de loop van de jaren begon het verlangen te groeien dit werk te verbinden met mijn andere passie: het werken met dieren en met name honden.

Ik ben Anoesjka Dinnessen, getrouwd en moeder van twee kinderen. Al mijn hele leven ben ik opgegroeid met honden en hield me al op jonge leeftijd bezig met de opvoeding en training van onze huishonden.

Ik heb 25 jaar bij de politie gewerkt, waarvan het grootste deel van de tijd bij de zedenpolitie. Daar werd ik veel geconfronteerd met de gevolgen van trauma voor slachtoffers en hun omgeving, maar ook voor de politiemensen die met heftige zaken geconfronteerd worden.

Mijn hele leven ben ik al gek op honden. Ze vormen voor mij een rode draad. Veelal asielhonden die minder plaatsbaar waren, of via via van mensen die niet meer voor hun hond konden zorgen. En in moeilijke tijden waren ze vaak mijn steun en toeverlaat.

In 1998 ben ik als gastgezin begonnen bij wat voorheen Eurodog was, later gefuseerd met Soho en Sam tot Hulphond Nederland. In deze periode is mijn passie voor cursisten en assistentiehonden begonnen.

Ik werk binnen Bultersmekke Assistancedogs nauw samen met Erika, Joop, Sonja, Joep, Sophie en Karen en ben aanspreekpunt aan de telefoon bij het Informatiepunt Bultersmekke Assistancedogs.

Al 23 jaar ben ik op professionele wijze bezig met honden. Mijn functie als hondenverzorgster heb ik ruim 20 jaar mogen uitvoeren, ruim 15 jaar in een pension en 5 jaar bij Hulphond Nederland

Met mijn kennis en ervaring als sociotherapeut en cognitief gedragstherapeutisch werker binnen de geestelijke gezondheidszorg richt ik mij op het verbeteren van het welzijn van mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Vanaf 1991 ben ik actief met het opvoeden en trainen van honden en het begeleiden van mensen die met hun honden aan het werk zijn. Dit heeft geresulteerd dat ik mijn eigen Gedragscentrum & Hondenschool heb onder mijn eigen naam.

Communicatie is mijn passie. Als ervaren communicatieadviseur met ruim vijftien jaar ervaring binnen de overheid ben ik bij BMA verantwoordelijk voor het uitvoeren en optimaliseren van de communicatie. Daarnaast ben ik een echte hondenvriend en leef ik samen met Hope, mijn Golden Retriever. 

Sinds voorjaar 2022 beheer ik de voorraad van de vele BMA-materialen en verzorg ik de verzending ervan. Denk daarbij aan dekjes en bandana’s, kleding, pasjes, folders, starterspakketten, publicaties en nog veel meer.

Komend vanuit de wereld van re-integratie / revalidatie voelde ik me op een gegeven moment mijn eigen cliënt. En wel in die zin dat ik zoekend was in hetgeen ik echt graag wilde doen.

Mijn achtergrond ligt in het commerciële bedrijfsleven, waar ik ben opgeleid en heb gewerkt als trainer/coach.

Ik ben geboren in het noorden van Brazilië, Cametá Pará. Een klein stadje in het Amazone gebied. Wij hadden veel dieren met wie ik vaak speelde.

Honden zijn altijd vanzelfsprekende maatjes in mijn leven geweest. Mijn prachtige field trial labrador heeft mij ooit laten inzien dat honden veel meer kunnen zijn dan dat.

Hallo, mijn naam is Diana van de Louw. Woonachtig in het pittoreske Oventje te Noord-Brabant. Samen met mijn man en onze drie dochters.

Na twee keer een jaar gastgezin te zijn geweest voor een pup in opleiding tot assistentiehond ben ik in 2022 gestart als instructeur teamcoaching assistentiehonden bij BMA. Het is de baan waarin ik mijn ervaring als gezinshuisouder, zelfstandig ondernemer en hondentrainer kan combineren.

Ik ben geboren en opgegroeid in Berlijn. Al vroeg merkte ik dat ik het leuk vond om met mensen samen te werken, hen te ondersteunen en samen naar de mogelijkheden te kijken. 

Tot 2019 werkte ik als trainer bij Signaalhond Nederland. Nu bij BMA. Ik begeleid mensen met auditieve beperkingen in het opleiden van hun assistentiehond. Dat doe ik sinds 2012.

Sinds 2015 werk ik als instructeur voor BMA. Oorspronkelijk kom ik uit de zorgsector, waar ik onder andere heb gewerkt als meewerkend teamleider in de gehandicapte zorg, zowel op groepen als binnen de ambulante woonbegeleiding. 

Met trots mag ik zeggen dat ik als instructeur werkzaam ben binnen Bultersmekke Assistancedogs. Daarnaast ben ik actief in de organisatie op een aantal andere terreinen.

Van kinds af aan ben ik opgegroeid met honden om mij heen en ben ik een echte hondenvriend. Binnen BMA richt ik me op de werkzaamheden van de backoffice. Zo zorg ik er bijvoorbeeld voor dat de aanvraagprocessen administratief goed verlopen, dossiers goed worden verwerkt en bijeenkomsten die we organiseren zoals diploma-uitreikingen goed worden georganiseerd.

Sinds najaar 2016 ben ik actief als bestuurssecretaris van Stichting BMA. Binnen BMA leeft sterk de ambitie om het voor veel méér mensen met beperkingen mogelijk te werken met een eigen assistentiehond. Deze ambitie wil ik graag helpen verwezenlijken.

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Hiske Muller, ben opgegroeid als middelste kind in de rij van 9 kinderen. De liefde voor de mens, het dier en de natuur heb ik van huis uit meegekregen. Ik woon samen met mijn man, hond en katten in Middenmeer.