Nieuwsbrief aanmelding

Samenwerken en leven met een assistentiehond is een verrijking van je leven. Mila heeft voor mij “deuren” geopend, die ik zonder haar waarschijnlijk nooit had geopend. Deze bijzondere band met je hond gun ik eenieder die het nodig heeft.

Dankzij de opleiding van Bultersmekke Assistancedogs (BMA) mogen Mila en ik overal samenwerken. Zo biedt Mila mij steun en veiligheid in het dagelijks leven, van eten in een restaurant tot mijn werk in het onderwijs. Daarom wil ik mij graag inzetten als ambassadeur voor Stichting BMA. Mila is mijn eerste assistentiehond, ze ondersteunt mij bij mijn complexe vorm van PTSS.

Nodig in ons dagelijks leven

Helaas vormen toegankelijkheid en begrip vaak een uitdaging voor gebruikers van assistentiehonden. Ik zie het als een belangrijke taak voor Mila en mij om dit onder de aandacht te brengen. Assistentiehonden bieden ons onvoorwaardelijke steun en liefde, we hebben ze nodig in ons dagelijks leven. Hoe mooi zou het zijn als onze maatschappij dit net als ons gebruikers gaat waarderen en respecteren!