Over ons - Bultersmekke Assistancedogs

Alles rondom het programma teamcoaching wordt uitgevoerd door het team verbonden aan het bedrijf Bultersmekke Assistancedogs. 

Vijf jaar geleden kwam ik als fokker voor het eerst in contact met Bultersmekke Assistancedogs. Een cursist van BMA stond bij mij op de wachtlijst voor een pup. 

Ik ben geboren in het noorden van Brazilië, Cametá Pará. Een klein stadje in het Amazone gebied. Wij hadden veel dieren met wie ik vaak speelde.

Mijn leven met een hond was toen mijn vader voor ons gezin een cocker spaniël ging kopen en met een dalmatiër thuiskwam. Dat ras is nooit meer weggegaan, na deze eerste Dalmatische hond volgde er nog zeven…..

Ik heb 25 jaar bij de politie gewerkt, waarvan het grootste deel van de tijd bij de zedenpolitie. Daar werd ik veel geconfronteerd met de gevolgen van trauma voor slachtoffers en hun omgeving, maar ook voor de politiemensen die met heftige zaken geconfronteerd worden.

Sinds eind 2018 mag ik mij instructeur noemen voor Bultersmekke Assistancedogs. Ik werk al vanaf mijn 17e in de zorgsector. Waarvan 14 jaar met mensen en honden binnen een dier-zorg project. Ook ben ik werkzaam als coördinator dieractiviteiten autisme en complexe casuïstiek.

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Hiske Muller, ben opgegroeid als middelste kind in de rij van 9 kinderen. De liefde voor de mens, het dier en de natuur heb ik van huis uit meegekregen. Ik woon samen met mijn man, hond en katten in Middenmeer.