Home

Alles rondom het programma teamcoaching wordt uitgevoerd door het team verbonden aan het bedrijf Bultersmekke Assistancedogs. 

Bij Bultersmekke heb ik de algemene leiding over het bedrijf en plan, stuur en coördineer ik de operationele activiteiten van onze organisatie.

Daarnaast coach ik mensen in persoonlijke ontwikkeling op het vlak van gezondheid en/of het opleiden van hun eigen assistentiehond.

Binnen Bultersmekke houd ik me bezig met de organisatie van zaken die op opleidingsgebied van belang zijn.
Ik coach net als Erika mensen in de persoonlijke ontwikkeling en het opleiden van de eigen assistentiehond. Waarbij vooral van belang is de ‘hulpvraag’ die een cursist heeft en wat de hond daarbij kan betekenen.

Gekscherend zeg ik altijd dat ik geboren ben in de hondenmand. Samen leven en werken met honden doe ik al mijn hele leven. Mijn beste leraar daarin was en is mijn vader die heel actief en op zijn eigen manier vele honden getraind heeft op allerlei gebied.

Het helpen, begeleiden en coachen van mensen heeft mij altijd heel erg aangesproken. Daarom was het afronden van mijn opleiding toegepaste psychologie een hele passende stap voor mij. Omdat het inzetten van honden op verschillende gebieden mij heel erg trok ben ik op zoek gegaan naar een passende stage.

Mijn naam is Sandra Dekker en ik woon in Bloemendaal. Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik diverse management functies gehad: bij KLM, bij startups van VNU/HMG/PCM en Connexxion om tenslotte te eindigen bij American Express.

Als maatschappelijk werker en beeldend therapeut ben ik in verschillende settingen werkzaam geweest. In de loop van de jaren begon het verlangen te groeien dit werk te verbinden met mijn andere passie: het werken met dieren en met name honden.