ADI Trainersworkshop

02-07-2024

Onlangs vond de eerste trainersworkshop van Assistance Dosgs International plaats. Ruim 75 assistentiehondentrainers van over de hele wereld kwamen bij elkaar, om kennis en methodes uit te wisselen en van elkaar te leren. Pien Zwart was samen met haar whippet Marie namens BMA aanwezig.

Er was namelijk uitdrukkelijk gevraagd om honden mee te nemen, zodat lekker actief met elkaar aan de slag kon worden gegaan. De bijeenkomst was een mooie manier om te netwerken met organisaties die aangesloten zijn bij of uitgenodigd waren door de ADI.

Workshop
Er was onder andere een workshop met als thema ‘building relationships’. Daarin werd ingegaan op het op een positieve en open manier met elkaar werken. Zowel met honden als met elkaar. Os’mose (os-mose.be) en Hachiko (hachiko.org), die dit in samenwerking met de ADI hebben georganiseerd, gaven alle aanwezigen een waardevolle en heel goed verzorgde dag.

Contacten
Pien zegt erover: "Ik heb ontzettend veel nieuwe mensen leren kennen en ons teamcoachingsprogramma weer een beetje meer op de kaart gezet. Waar in Nederland het idee van teamcoaching al een tijdje meegaat, is het voor heel veel landen nog een geheel nieuw concept. Er was dan ook veel interesse in onze manier van werken. Het was fijn om iedereen te leren kennen en mooie contacten uit te wisselen.”

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen