Webshop - Winkelwagen

Maar liefst € 2.500,- overhandigde de werkgroep Doppenactie Kampen symbolisch aan Stichting Bultersmekke Assistancedogs voor de opleiding van assistentiehonden. Joep Mourits, secretaris van de Stichting, toonde zich zeer verheugd. Wat als een klein project begon, is uitgegroeid tot een inzamelingsactie die breed in de gemeente Kampen en wijde omgeving gedragen wordt.

Twee zeecontainers met doppen zamelde de werkgroep de afgelopen tijd in. Daarnaast werden ook metalen kroonkurken bij de recycling aangeboden. In totaal voor €2.500,-. Het geld wordt volledig besteed aan de opleiding van assistentiehonden. En dan met name voor mensen die niet in aanmerking komen voor een vergoeding van hun noodzakelijke assistentiehond door de zorgverzekeraar of de bekostiging van de opleiding van hun assistentiehond niet rond kunnen krijgen. De werkgroep in Kampen zet zich daar met hart en ziel voor in.

Ontzettend bedankt alle vrijwilligers uit Kampen en IJsselmonde onder bezielende leiding van Henk Huisman!!

Klik hier voor het verslag in Streeksnieuws Kampen.

Klik hier voor de facebookpagina van Doppenactie Kampen met onder meer een prachtige film over de inzameling van de doppen.

Kampen Streeknieuws april 2018