Nieuws & acties - Nieuws

Maar liefst 70 teams hebben zich opgegeven voor de Landelijke Estafette Toegang Assistentiehonden. Een tocht door alle provincies. De start is 12 mei in Den Haag voor het gebouw van de Tweede Kamer. Op zondag 20 mei komt de Estafette aan in Wijk bij Duurstede op het feestterrein van 10 jaar Bultersmekke Assistancedogs

De start is in Den Haag bij de Tweede Kamer. Vera Bergkamp, lid van de Tweede Kamer namens D66, geeft symbolisch het startschot. Zij zet zich al jaren in voor de toegankelijkheid van assistentiehonden. Wil je dat meemaken? Dat kan natuurlijk. Graag zelfs. Kom zaterdag 12 mei om 13u30 naar Plein 2 in Den Haag; voor de ingang van de Tweede Kamer.

HelmaEddyBanios low resEstafette meemaken

Je kunt ook op andere plaatsen de Estafette meemaken. Op de landkaart hebben de organisatoren van de Estafette, Helma en Eddy Verhoeven, aangegeven welke plaatsen de Estafette aandoet. Op de site van Bultersmekke Assistancedogs vind je het programma van de Estafette meer in details. Klik daarvoor hier.

Volgen van de Estafette

Natuurlijk gaan we verslag doen van de Estafette. Dat doen we via onze facebookpagina. Zorg dat je vriend van onze pagina bent! Ga daarvoor naar facebook.com/bultersmekke

Nog vragen? Stuur je mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

routekaart estafette midi res