Nieuwsbrief aanmelding

Zaterdag 16 maart 2024  is de eerstvolgende Informatie- en Indicatiedag van BMA in Amersfoort. Tijdens deze bijeenkomst kunnen mensen die zelf een assistentiehond willen opleiden, persoonlijk kennismaken met Bultersmekke Assistancedogs. Daarnaast zijn er individuele indicatiegesprekken met intakers van BMA. 

Instructeurs, ambassadeurs en cursisten geven voorlichting over het programma van BMA, de zogenoemde teamcoaching. Daarnaast is er nadere informatie te verkrijgen over de wijze waarop het programma kan worden bekostigd. Via de zorgverzekeraar, de gemeente of met behulp van eigen middelen.

Indicatiegesprekken
Een apart onderdeel van deze dag zijn de individuele indicatiegesprekken. In tegenstelling tot de intakegesprekken bij aspirant-cursisten thuis, is het op 30 september nog niet nodig zekerheid te hebben over de bekostiging van het programma Teamocoaching. Tijdens het indicatiegesprek van circa een uur bespreekt de intaker met de bezoeker de mogelijkheden van het programma Teamcoaching voor ieder persoonlijk. Verder is er aandacht voor de keuze en selectie van een hond, alsook de route naar een eventuele start van het programma, waaronder een intake bij de deelnemer thuis.

Meer informatie
Meer informatie en het programma van de dag staat op deze pagina

Aanmelden
Mocht je interesse hebben en je willen aanmelden, dan is het noodzakelijk een aanmeldformulier in te vullen. Je kunt dit formulier aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dit mailadres is ook nadere informatie over de dag verkrijgbaar, zoals de tijdstippen waarop de indicatiegesprekken plaatsvinden.