Nieuws & acties - Nieuws

Onlangs slaagden acht kandidaten voor het examen Instructeur Teamcoaching Assistentiehond. Dat betekent dat het team BMA acht nieuwe instructeurs rijker is. Van harte gefeliciteerd en van harte welkom: Arrianne Kruithof, Ilona Hijstek, Joline Overmeen, Lianne van der Made, Marjolein Kok, Mirjam Dekker, Pien Zwart en Sandra Zouteriks.

De nieuwe instructeurs volgden allen de incompany opleiding van een jaar. Samen met eigen honden hebben zij intensief en met veel enthousiasme gestudeerd, geoefend en stage gelopen om het programma van BMA te leren kennen en de werkwijze en visie van BMA eigen te maken. Het is voor de vierde keer dat de incompany opleiding nieuwe instructeurs opleidde. Het aantal instructeurs werkend voor BMA komt daarmee op veertig.

Kennismaken

Op de website van BMA stellen de nieuwe instructeurs zich voor. Klik op de naam om nader kennis te maken: Arrianne Kruithof, Ilona Hijstek, Joline Overmeen, Lianne van der Made, Marjolein Kok, Mirjam Dekker, Sandra Zouteriks en Pien Zwart.
Een volgende incompany opleiding Instructeur Teamcoaching Assistentiehond staat nog niet gepland. Geïnteresseerden kunnen zich wel alvast melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..