Nieuwsbrief aanmelding

Een mijlpaal bereikten de doppenspaarders eind 2021. In totaal hebben de doppenspaarders van stichting Bultersmekke Assistancedogs in totaal meer dan € 50.000,- bijeen gebracht voor de opleiding van assistentiehonden. Een ongelooflijke en prachtige prestatie.

In totaal leverden de doppenspaarders in 2021 41.415 kg plastic doppen in bij recyclebedrijven. Alle grote inzamelpunten leverden afgelopen jaar daaraan hun bijdrage: Wijchen, Heerhugowaard en Kampen. De honderden vrijwilligers die doppen inzamelen, leveren via deze drie inzamelpunten de doppen in bij de recyclaars.

Nieuwe poster

Zie voor een kleine impressie onderstaande fotocollege met foto's van acties uit Kampen en Wijchen alsook de nieuwe poster die door vrijwilligers betrokken bij Heerhugowaard is ontwikkeld. Bijzonder detail: op de poster is Jan Boerhoop samen met Sheila te zien. Jan is bijna tien jaar geleden als ambassadeur van BMA de doppenactie gestart voor de opleiding van assistentiehonden.

Door het grote bedrag dat de nationale doppenactie bijeen heeft gebracht, zijn inmiddels vele teams ondersteund in het vinden van de laatste deel van de bekostiging van het programma teamcoaching en zijn daardoor kunnen starten met het programma. 
Nieuwsgierig naar de activiteiten van de inzamelpunten? Klik hier hieronder op de plaatsnamen.

collage