Nieuws & acties - Nieuws

Al 2,5 jaar is Marlies Bouten samen met anderen actief in het maken van allerlei hulpmiddelen van stof voor het opleiden van assistentiehonden. Denk aan trainingsmatten en andere hersenwerkmaterialen voor honden. Daarbij gebruikt zij voornamelijk stoffen die worden hergebruikt.

Deze hulpmiddelen zijn niet alleen handig, de opbrengst van deze middelen komt ook nog eens geheel ten goede aan de opleiding van assistentiehonden. Elke cent die overblijft gaat naar Stichting Bultersmekke Assistancedogs. Cursisten en instructeurs van BMA kunnen tot 1 januari nu de-geheel-op-maat gemaakte hulpmiddelen bestellen met 10% korting.

Geheel op maat

Marlies, zelf BMA-cursist, maakt samen met haar vrijwilligers de hulpmiddelen geheel op maat. Je kunt daarbij denken aan kleden met opdrachten, dobbelstenen met allerlei leerelementen voor honden, je kunt het niet verzinnen of Marlies c.s. maken het in overleg met jou voor jouw assistentiehond in opleiding of voor trainingsmethodes van instructeurs. ‘Er is gewoon ontzettend veel mogelijk’, zegt Marlies. 

De afgelopen tijd is al meer dan € 12.000,- voor de opleiding van assistentiehonden bijeen gebracht. Een prachtig bedrag. Wil je meehelpen dit bedrag te verhogen en je assistentiehond een plezier doen, bestel ook zo’n prachtig stoffen hulpmiddel.

Ga voor bestellingen, informatie en contact naar: https://www.facebook.com/groups/RecycleVoorAssistentiehondenVanBultersmekke/