Nieuws & acties - Nieuws

Vorige week woensdag waren er zeven teams aanwezig om hun welverdiende diploma Teamcoaching in ontvangst te komen nemen. Op deze zonnige dag in Kerkwijk was elk team zeer trots op deze mijlpaal. We willen jullie hierbij van harte feliciteren met dit mooie resultaat!

Naast het diploma ontvingen alle geslaagden iets lekkers voor de hond en tijdens de diploma-uitreiking werd ieder team toegesproken door de eigen instructeur. Hierin werden mooie verhalen verteld over de hoogte- en dieptepunten tijdens dit proces. Er werd gelachen en gehuild, maar bovenal was iedereen onwijs trots om het diploma in ontvangst te mogen nemen. Jullie hebben zelf een gecertificeerde assistentiehond opgeleid en dat is zeker iets waar je trots op mag zijn!

Van harte gefeliciteerd Maurice van den Hout en Loetje (Joop Mekke), Nienke de Vries en Zoë (Hilke Nelissen), Nancy de Vries en Laska (Hilke Nelissen), Lisa Halleux en Odiel (Caroline Schröder), Karin Tempelaars en Nickey (Thérèse Evers), Simone le Comte en Lotte (Nicolette Somsen) en Bo Ruijgrok en Maze (Nicolette Somsen).