Nieuws & acties - Nieuws

Hoe doe je dat? Diploma's uitreiken in coronatijd? En ook nog eens met relatief veel geslaagde cursisten? Antwoord: via digitale bijeenkomsten.

De traditionele diploma-uitreiking - met veel geslaagden een feestje met elkaar in Kerkwijk - ging niet lukken dit jaar. Zoom bracht uitkomst. In een viertal sessies hebben 22 cursisten samen met hun assistentiehond het diploma teamcoaching uitgereikt gekregen. 

Feestpakket

Alle geslaagden ontvingen van tevoren thuis de ingrediƫnten om er een feestje van te maken: lekkers voor de hond, lekkers voor de cursist en huisgenoten, een afstudeerhoed en een feestelijk ingepakt diploma. Alle cursisten werden via het scherm toegesproken door hun instructeur. Daarna ontstonden mooie gesprekken over hoe ieders programma teamcoaching was verlopen en bovenal hoe belangrijk de assistentiehond is voor de geslaagde.

Intens

Ondanks de fysieke afstand werden het intense bijeenkomsten waarin menigmaal traantjes vloeiden. Het lukte om met elkaar emoties te delen ook al zaten we achter een beeldscherm.

2020 10 21 collage 800
2020 11 04 collage 800

De geslaagden op de linker foto: Marlies en Beer; Myriam en Atka; Denise en Lucky; Rick en Kaya; Bernadette en Noah.
Op de rechter foto: Myrthe en Malat; JoĆ«lle en Bisou; Mirjam en Bailey; Tamara en Winie; Anne en Lipton.

2020 11 11 collage 800
2020 11 29 collage600

 De geslaagden op de linker foto: Eva en Dobby; Willeke en Skylar; Mirthe en Paige; Jibbe en Pip; Laeticia en Zina; en Myrthe en Fie.
 Op de rechter foto: Mieke en Pluto; Irmgard en Olive; Resa en Bruno; Bertine en Joy; Aafke en Darcy; en Ineke en Liefke.